Wednesday, July 14, 2010

Smink



Nos valahogy így kezdődött . Hogy egész pontosan micsoda ? A Divat mint mestermű. Nem mintha ez egész életemben nem kerestem volna a szépet és a jó dolgokat, de a divat iránti szenvedélyem és elhivatottságom ezen a ponton lépett át egy másik szakaszba.

Hogy mi is történt ?

Úgy délidőtájban négy emberke elkezdett valamit. Volt egy modellünk, egy fotósunk hozzá egy díszletessel és persze egy tervezőnk. Az utóbbi lennék jó magam. Ami viszont a legfontosabb az maga a RUHA. Kollekció fotózás ... sulis anyag ... a hasonló lemez és már nem először, de ez valahogy most más volt. Emlékszem , amikor elkezdtük a fotósommal, annyira kezdők voltunk még. Nem mintha most mindjárt megütöttük volna Klein vagy Demarchelier szinvonalát , mert erről szó sincs, csak egyszerűen valamit elértünk. Az elmúlt évhez képest túl szárnyaltuk önmagunk. A fejlődés a divat világában alapkövetelmény.Ahol a határ csak a csillagos ég. Vagy esetünkben a VOGUE címlapja . ( jó is lenne )

Vissza térve a földre és a márka nélküli szandálomba amiben most a gép előtt ülök , elmondhatom elég jó képek készültek . Én elégedett vagyok .
Azonban ez eredményre még picit várni kell, úgy kábé estélig .

No comments:

Post a Comment