Thursday, July 7, 2011

Summer vacation

...ami a legjobban meglepett az elmúlt napokban az a másolt luxusmárkák tömkelege. Az összes boltban Louis Vuitton és Burberry táskák lógtak, nem egyszer a élelmiszer pult mellett. A táskákon, pénztárcákon, kendőkön és öveken túl egy abszolút új (legalább is számomra)csoportként megjelentek a másolt parfümök is. Ha egy arab államról lenne szó, rendben, de Görögország? Kérdem én: van aki ezt mind megveszi ? A válasz igen. VAN.
Csak azt nem értem miért ? Egyértelműen ezek az emberek azzal akarnak feltűnni, hogy egy neves márka termékét viselik. Igen ám, de ha arról még a hülye is látja, hogy hamis, akkor meg mi értelme. Vagy csak azért vásárolják, mert egyszerűen tetszik? Hm, akkor LV kultusz után kitört a FAKE kultusz is. Csak kíváncsi lennék, mikor kezdik majd reklámozni a divatlapokban is.






shorts,T-shirt:zara, hut: Hersonisos, sunglasses,necklace:H&M, shoe: lacoste

2 comments:

  1. Nagyon jol all a kalap es a napszemuveg.Tudod van aki nem engdheti meg maganak a markas dolgokat ezert vesz olcso utanzatokat.

    ReplyDelete
  2. Köszönöm szépen :)
    na igen, ez természetes, nekem sincs eredetim, de én egy LV táskában azt értékelem, amilyen precizitással el van készítve a történelmét, ez főbb szempont amiért meg venném, nem azért mert LV és majd mindenki meg néz benne. Persze ez egy sor filozófiai fejtegetést von maga után, ami okosabb embereknek való mint én :P

    ReplyDelete