Saturday, May 14, 2011

My beauty

Régen nem érvényes már a szabály, hogy az elhanyagolt férfi az igazi férfi. Mink is szeretnénk vonzóak és üdék lenni minden nap. Megéri a befektetés, mert ápoltan könnyebben lehet csábítani, társra találni. Ha számodra a makeup használata megfelel, miért ne. Azonban a megfelelő odafigyeléssel és a pontos termék választással, meg lehet oldani, hogy a környezeted egyáltalán ne vegye rajtad észre újdonsült kozmetikai őrületedet. Vegyünk csak engem. Még soha senki nem vette észre, hogy "ki lennék festve", pedig mennyire az ellenkezője az igaz.
TIPP:
Tisztítsd a bőröd és ápold a hajad rendszeresen. A férfiaknál oly gyakori hajhullás ellen, több terméket is kipróbáltam. A VICHY Dercos a legjobb. Már több éve használom. Mindenképpen tisztítsd le a bőröd, valamilyen arctisztítóval(mindenkinél más termék válik be) lefekvés előtt és reggel is! Továbbá heti egyszer használj peelinget vagy valamilyen arcpakolást. Nem kell órákig múmiapózban feküdnöd egy rakás zsíros csöpögős cuccal az arcodon, manapság nagyon jó arcpakolásokat lehet kapni, amik gyorsak és hihetetlen hatékonyak. A duzzadt szemekre, kiváló a könnycsepp és a szemránckrém. EZ minden férfi modell alap felszerelése. Ha tovább szeretnél menni használhatsz korrektort. Jól szétdörzsölve nem látszik meg. Csillogó arcbőrre pedig matt színtelent púdert. A változás észrevehető.
Cleanser-L´oréal menexpert CRYO tonic, eye cream- L.Menexpert Eye, Day care - Solutions plus, AVON, Night care - Corres - yogurt cream, corrector - Avon, powder - Mac Blot powder

No comments:

Post a Comment