Thursday, September 23, 2010

London Fashion Week

Burberry Prorsum


Acne

Christopher Kane

Neadham Kirchhoff

Mary Katrantzou


hu:
Itt vannak a divathetek és New York után London van a toppon. Miközben a tervezök már a tavaszról álmodnak, mi épp az őszi ruhatárunk darabjait válogatjuk. Aggodalomra semmi ok!Ugyanis még bőven lesz időnk beszerezni a legújabb kreációkat.
Nem tudom mit művel Christopher Bailey a Burberryvel, de állat jól csinálja. Abszolút új és még is megtartja a régi ismertetőjegyeit. Neadham Kirchhoff színvilága és festészete egy szebb jövőt hirdet, miközben Mary Katrantzou a világ egyes részleteit ragadja ki és helyezi azokat a ruhákra igazi ikonokat alkotva.

sk:
Módné týždne sú tu , a po New Yorku prichádza London so svojími aktuálnymi trendami. Módne návrhary snívajú už o jari, pritom my ešte stále hladáme naše nové kúsky do jesenného šatníka. Nemusíme sa báť ! Ešte budeme mať dostatočný caš na to, aby sme zohnali tie najnovšie kreácia.
Neviem čo robý Chritopher Bailey s Burberrym , ale robý to neuveritelne dobre. Kolekcia je absolútne nová a pritom ešte stále drží základné vlastnosti. Farby a motývy od Neadhama Kirchhoffa evokujú lepšiu budúcnosť , pritom Mary Katrantzou zachytáva jednotlivé časti sveta a dáva ich na svoje šaty už ikonickým spôsobom.


No comments:

Post a Comment